Andullationsmassage

Vi har alla väldigt olika åsikter när det gäller vår hälsa, men när det handlar om att må bra har vi rätt så lika svar. För vi alla vill må bra och ha det bra men gärna utan ansträngning 😉

Det är kanske så att du är en av dem som upplever att massage gör ont och känner att det inte är så skönt som man hade önskat att det borde finnas något annat där man slipper känner smärta?

Vi vet sedan länge att värme gör gott för både kropp och själ. Tänk dig då att inta ryggläge, påklädd och lyssna på skön musik, därefter stiger du upp med en avslappnad känsla i kroppen.

Vad är då Andullationsmassage? 

Andullation är en kombination av vibration och pulserande massage kombinerat med infraröd djupvärme .

Det används även som en behandlingsform hos sjukgymnaster och läkare där man sett hur bra och läkande det är för kroppen.

Infraröd värme är även känt för att tränga ner djupt i  kroppens mjukdelar flera centimeter utan några obehagliga effekter. Det som händer är att syrenivån ökar och även produktionen av kollagen i din kropp, vilket är en byggsten för våra vävnader. Värmen påskyndar även läkning av mjukdelsskador som t.ex. bristningar och sträckningar.

De som kommit till mig med kroppssmärta t.ex. reumatism/fibromyalgi/artros eller annan smärta  har fått en stor förbättring med infraröd värme för att man får mindre smärta och mjukare leder och det i sin tur gör att livskvalitén ökar och man  mår bättre till kropp och själ.

Efter att ha provat andullationsmassage fick en ung tjej med återkommande ångest betydligt bättre livskvalitet

Behandlingen är godkänd för friskvårdsavdrag.

Glöm inte bort, att Du är unik!