Glöm inte dig själv !

Livet är inte en fotbollsplan som man ska rusa fram över, utan en trädgård som ska skötas.

Vi har alla våra val i livet, hur dem ser ut kan vara väldigt olika för oss alla men för dig som arbetar med en förändring i ditt liv gör du ett medvetet val för att se till att det fungerar i din livssituation.

När en kropp börjar rasa pga. olika orsaker då måste man försöka ta hand om sin kropp på bästa sätt. Det vi inte ska glömma är att vi har olika personligheter vilket gör att vi tänker och agerar på väldigt olika saker som händer runtomkring oss.

Likadant är det med vårt välmående, det jag mår bra av kanske någon annan inte mår lika bra av och det är viktigt att vi har det i åtanke när vi är tillsammans med andra.

När man är inne i en förändringsresa kan man börja bli osäker på – Vem är jag? När den frågan dyker upp har man oftast kommit en bit på vägen där man känner att man har ”tappat” sig själv bli inte rädd utan ställ dig frågan i stället -Vem vill jag vara?

Glöm inte heller bort att se vad som har hänt under resans gång, -Vad var känslan första gången och vilka resultat fick jag? Detta handlar om att arbeta med sig själv för att få den bästa versionen av just Dig!

Det viktigaste av allt är att du tror på dig själv, du kan mer än vad du tror och framförallt lita på dig själv!

Det är din dröm och ditt framtidsmål som du ska lägga fokus på för din styrka är att erkänna vem du är, det är då du kommer långt i din utveckling med dig själv.

Glöm inte bort, att Du är unik!