Vad är egentligen Andullationsmassage?

Vi har alla väldigt olika åsikter när det gäller vår hälsa, men när det handlar om att må bra har vi rätt så lika svar. För vi alla vill må bra och ha det bra men gärna utan ansträngning 😉

Det är kanske så att du är en av dem som tycker/upplever att massage gör ont och känner att det inte är så skönt som man hade önskat att det borde finnas något annat där man slipper känner smärta?

Vi vet sedan länge att värme gör gott för både kropp och själ. Tänk dig då att inta ryggläge, påklädd och lyssna på skön musik, därefter stiger du upp med en avslappnad känsla i kroppen.

Vad är då Andullationsmassage? 

Andullation är en kombination av vibration/pulserande massage tillsammans med infraröd djupvärme som inte ger något obehagligt eller hårt tryck mot kroppen. Det används även som en behandlingsform hos sjukgymnaster och läkare där man sett hur bra och läkande det är för kroppen.

Infraröd värme är även känt för att tränga ner djupt i  kroppens mjukdelar flera centimeter utan några obehagliga effekter. Det som händer är att syrenivån ökar och även produktionen av kollagen i din kropp, vilket är en byggsten för våra vävnader. Värmen påskyndar även läkning av mjukdelsskador som t.ex. bristningar och sträckningar.

Dem som har kommit till mig som har problem med smärta i sin kropp som t.ex. reumatism/fibromyalgi/artros eller annan smärta  har fått en stor förbättring med infraröd värme för att man får mindre smärta och mjukare leder och det i sin tur gör att livskvalitén ökar och man  mår bättre till kropp och själ.

Hade en ung tjej hos mig som har ångest väldigt ofta när hon hade provat Andullationsmassage var hon ångestfri i fjorton dagar vilket gjorde att hon också kunde få en bättre livskvalité.

.

Dessutom är behandlingen godkänd för avdrag som friskvård!

 

Glöm inte bort, att Du är unik!